Artişti
Vlad Gheorghe Cadar (n. 1984) formulează, prin proiectele la care și pentru care lucrează (TOATE.ORG, Z47H, Tamtam, O.Z.I. obiectzburatoridentificat, Arp148), o critică la adresa capitalismului, marketingului și advertising-ului, deconstruind strategiile și mecanismele acestora. Fața urâtă a consumerismului iese la iveală prin demascarea marilor jucători ai câmpului economic pe care-i privește ca pe magicienii ce pregătesc scamatorii și trucuri de dispariție.
Ciprian Ciuclea (n. 1976) este artist vizual interesat de proiectele interdisciplinare care se axează mai ales pe trăsăturile conceptuale ale receptării. Temele explorate sunt apropiate de aspectele sociale ale comunicării, interpretarea mesajelor, contemplare și supraveghere, plasate în relație cu aspectele științifice ale existenței umane.
Claudiu Cobilanschi (n. 1972) își desfășoară activitatea la granița neclară dintre artă și media, folosindu-se, ca jurnalist, de multiple medii pentru varii tipuri de expresie și, ca artist, de beneficiile aduse de conflictul reciproc dintre aceste medii.
Iulia Toma (b. 1974) este artistă mixed-media, lucrează atât in mediile cu expresie estetică din jurul materialului textil, ca prim studiu, cât și cu fotografie, pictură, instalație și text în fiecare lucrare.
Norbert Costin (n. 1984) deține un titlu de M.F.A. decernat de către Institutul Regal de Artă, Stockholm. Cercetarea lui Norbert Costin combină fotografii, filmări, desene și instalații pentru a investiga efectele memoriei și ale construcțiilor mentale generate de un obiect sau o imagine, privite ca două condiții distincte și unite într-o identitate duală.
Roman Cotoșman (1935-2006) a fost membru al Grupului 111 din Timișoara în intervalul 1966-1969, împreună cu Constantin Flondor și Ștefan Bertalan. În 1968 a luat parte la o expoziție importantă care a prezentat o serie de artiști interesați de tendințele neo-constructiviste în arta românească, expoziție organizată la Sala Kalinderu din București.
Raluca Croitoru a terminat studiile de licență la departamentul Foto-Video al UNARTE București, iar în 2016 a finalizat cum laude studiile de masterat în arte la Piet Zwart Institute în Rotterdam. Practica artistei este integrată în cotidian și chestionează mecanismele de reprezentare, abstractizare și corporalizare prezente în societatea contemporană. Interesul ei constant pentru sisteme de schimb, coregrafii sociale și ierarhii ale tipurilor de cunoaștere își găsește traducerea prin performance, video și text.