Precum în romanul lui George Perec, La vie mode d’emploi [Viața – mod de întrebuințare], care a inspirat titlul temei centrale a evenimentului, vor fi prezentate fragmente, personaje și situații, povești de o zi și de o viață. Este vorba de a înțelege și de a descrie prin operele și acțiunile artiștilor invitați nu ideea de totalitate, ci detaliile semnificative care pot răsturna o situație.

Citeşte mai mult...Ami Barak și Diana Marincu formează echipa curatorială a celei de-a doua ediții Art Encounters.

Citeşte mai mult...În completarea tururilor ghidate în expozițiile Art Encounters, propunem celor interesați de arta contemporană o serie de întâlniri săptămânale ce îmbină vizite în expoziții cu discuții interactive despre diverse etape în evoluția artei contemporane.


Înscrieri
Discuțiile inițiale despre lucrările expuse, cu întrebări și răspunsuri atât pentru cei mari cât și cei mici, sunt urmate de activități creative cu scopul de aplicare a unor concepte dobândite și a colaborării diverșilor membri ai familiei pentru realizarea unei “lucrări de artă”.


Register
În fiecare zi de luni, începând cu ora 18.00, vă așteptăm la Librăria La Două Bufnițe pentru lansări de carte de artă.Program
În fiecare zi de marți, începând cu ora 18, vă așteptăm la AMBASADA pentru proiecții de filme de artă și întâlniri cu artiști.


Program
În fiecare vineri seara, după închiderea oficială a expozițiilor, un artist vă va oferi un tur ghidat la Muzeul de Transport Public Corneliu Miklosi.


Program
Fundaţia Art Encounters este o instituţie culturală independentă, înfiinţată în 2015. Proiectele fundaţiei au în prim-plan susţinerea artei contemporane din România, programele demarate de Fundaţia Art Encounters urmărind să consolideze poziţia scenei de artă la nivel naţional și internaţional.

Citeşte mai mult...
   
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Voluntari      
Presa      
Ediţia 2015      
Contact      
                    
   
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Voluntari      
Presa      
Ediţia 2015      
Contact