Echipa

Ovidiu Șandor

Fondator și Președinte

Colecționar de artă implicat activ în scena de artă contemporană din România, Ovidiu este membru al Comisiei de Achiziții de Artă Est-Europeană și Rusă de la Tate Modern, Londra.

Cristina Olteanu

Director executiv

Cristina coordonează pregătirea evenimentului bienal Art Encounters, cât și celelalte activități ale Fundației Art Encounters.

cristina.olteanu@artencounters.ro

 

Sorina Jecza

Relații instituționale

Sorina este membru fondator Art Encounters, responsabilă cu relațiile instituționale și coordonatorul ghidului de artă contemporană.

 

Daniel Crainic

PR, Comunicare & Marketing

danielcrainic@gmail.com

Daniel coordonează activitatea de PR, Comunicare & Marketing pentru bienala Art Encounters, gestionează relația cu presa, aparițiile media și campaniile publicitare.

 

Georgia Bacinschi

Parteneriate & Producție lucrări

Georgia gestionează parteneriatele Fundației Art Encounters, se ocupă de atragerea de noi parteneri, de gestiunea relației cu partenerii existenți, dar și de coordonarea producției de noi lucrări pentru bienala Art Encounters.

georgia.bacinschi@artencounters.ro

Natca Vaszilcsin

Logistică

Natca este responsabilă de coordonarea transporturilor lucrărilor de artă și a depozitului de artă al fundației Art Encounters.

natca.vaszilcsin@artencounters.ro

Gaia Franzoso

Educație

Gaia coordonează programele de educație din cadrul bienalei Art Encounters 2017: programul de educație pentru copii, programul pentru familii și tururile de artă pentru publicul adult.

Daria Ghiu

Jurnalism de artă

Daria este coordonatoarea cursului de jurnalism de artă ce va avea loc la debutul bienalei Art Encounters, în premieră în 2017.

Renata Mitroaica

PR, Ospitalitate & Comunicare

Renata se ocupă de ospitalitate, comunicare și social media.

 

Nadina Jianu

Evenimente

Nadina organizează evenimentele din cadrul Art Encounters 2017: cocktailul VIP, petrecerea de deschidere și alte evenimente pe parcursul bienalei.

nadinajianu@gmail.com

Synopsis Media

Graphic Design

Studioul de design grafic Synopsis Media stă în spatele identității vizuale a bienalei Art Encounters 2017, a materialelor tipărite, a materialelor outdoor și a catalogului bienalei.

synopsismedia.com

Ana Vlaicu

Voluntari

Ana Vlaicu este coordonator de voluntari la Art Encounters: organizează întâlnirile voluntarilor, training-urile și calendarul de activități.

 

 

Fabian Popuțe

Administrativ

Fabian este sprijinul Fundației în ceea ce privește sarcinile administrative și tehnice de zi cu zi, dar și în cadrul bienalei Art Encounters.

Matei Ungureanu

Tehnic

Matei contribuie la amenajarea spațiilor, instalarea expozițiilor și oferă suport tehnic pe perioada bienalei Art Encounters.

Laurențiu Stănilă

Voluntari tehnici

Coordonator al voluntarilor tehnici, Laurențiu este totodată implicat în instalarea expozițiilor și oferă suport tehnic în timpul bienalei Art Encounters.

 

   
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Voluntari      
Presa      
Ediţia 2015      
Contact      
                    
   
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Voluntari      
Presa      
Ediţia 2015      
Contact